Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tenhle styl psaní nemám moc rád, tak buď teda máte nějaký názor a umíte ho vyjádřit, nebo názor hledáte a kladete otázky. Blog pro kladení otázek publiku není úplně ta pravá forma, ale co, proč ne.

Jenže vy naznačujete jaké máte názory na politiku nejen Pirátů, navedete si čtenáře na svoji linku a pak nám položíte řadu návodných otázek.

Jde o propracovaný systém prezentace, kde si oslovená osoba tvoří zdánlivě svůj názor formou vlastních odpovědí na návodné otázky, navíc po přečtení návodného textu.

Hojně se tento styl používá u konspiračních teorií, třeba o UFO, tímto stylem jsou zahlceny konspirační weby.

V podstatě jde o to, že když není pro tvrzení důkaz (nejspíš protože jde o lež), tak si ho vymyslíme, což málokoho přesvědčí, ale když jen naznačíme a pomocí správné otázky necháme osloveného si "správný" názor domyslet pak je úspěch mnohem vyšší. Účinné to je i tak, že slabší povahy podlehnou zcela a hází klády na koleje místo migrantů, kteří zde bůhví proč nejsou, i když jich tu mají být přeplněné vlaky.

Faktem je, že důkazů z praktického vedení země ze strany Pirátů je pramálo, odvozovat to od vedení měst a obcí se nedá. To je zcela jiná liga. Kromě toho si myslím, že třeba Hřib ten to pražské klubko ukřičených harpií drží dost dobře, přehmaty se mu taky nevyhýbají a většinou je za to popotahován okamžitě.

Já bych raději liberální demokracii, ale pokud dostanou šanci Piráti nemám nic proti.

9 3
možnosti
JJ

Piráti prostě jedou na vlně, protože se ještě nestihli znemožnit v žádné vládě. A chytře se přidržují hesla, že kdo nic nedělá, nic nepokazí a ani proti Babišovi nevystupují zdaleka tak agresivně, jako revolucionáři z ostatních opozičních stran.

Mimo to - voliči mladších ročníků kteří nejsou spjatí z žádnou klasickou stranou prakticky jinou volbu nemají. No a to beru "mladé" třeba i ty kolem čtyřicítky. Proto ta čísla. Nicméně, po volbách bude třeba řešit docela velké množství problémů a uvidíme, jak se s tím ta doširoka rozkročená koalice popasuje, protože s antiBabišem jí to voliči víc jak rok nesežerou.

5 2
možnosti
IB

jak můžete napsat, kdo nic nedělá - piráti mají své informační stránky, své pirátské listy a mají na nich svůj program a příspěvky o tom, co prosadili nebo se aspoň snažili prosadit. Kdo se chce dozvědět nebo si aspoň udělat nějakou představu, kdo Piráti jsou, má možnost. Zde odkaz, najdete v něm vše: https://www.pirati.cz/

3 4
možnosti
JF

J24i68ř17í 44F94o52g34e71l

15. 4. 2021 8:58

Spíše mají svého (bývalého) ministra zahraničí.....;-)

4 1
možnosti
AT

Poněkud úsměvný nicneříkající článek.

Ale zeptám se také: vy znáte z ANO někoho jiného, než Babiše? Co byste o něm dokázal říct?

5 1
možnosti
MK

Je snad někdo, kdo nezná Faltýnka? A co o něm říci .... ;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik