Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I64v60a47n 10M87a59r11e87k

11. 11. 2016 15:05

Fanaticky fandili Clinton. . . . .Prohrála ve volbách s Trumpem a ten se obratem stál jejich "koněm" . . . . . vsadím boty, pokud by tamní prezidentské volby vyhrál třeba Fidel "přivlastnili" by si jej též . R^

0 0
možnosti

Pročítám zprávy, komentáře, blogy, apod., a tetelím se blahem, jak neomarxistům strachy cvaká brusel.Jen houšť a větší kapky !

0 1
možnosti

..... jakákoliv dohoda vedoucí ke stavu "Trumputin" povede k určitému zklidnění mezinárodní scény, tedy za předpokladu že si jasně vymezí sféry zájmů a vlivů a v otázkách bezpečnosti (teror, lokální konflikty atd.) budou příkladně a efektivně spolupracovat. Pokud by se to podařilo, byť jenom částečně, pak zůstává otázkou PROČ to nešlo za minulé administrativy a KDO to bojkotoval ?!

0 0
možnosti

Donald Trump je jako závan čerstveho vzduchu do smradlave totality "politicke korektnosti", dezinformace, demagogie, propagandy a sociálního inženýrstvi, kterymi nas politici a media krmi denne 24/7.

3 1
možnosti

Co na to říci ... zajisté bude ještě hůř.

(jen aby vůbec bylo)

Velmi pěkný popis reality, pane Vimmere.

MM: "hrozí neblahé naplnění starého politického bonmotu, totiž že střední třída je jedinou zárukou toho, že chudí nezabijí bohaté."

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS