Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas!R^ Pokud mohu soudit, tak čínská medicína, i když ji znám zatím jen povrchně, je rozhodně krok správným směrem. Nemusím mít doktorát z biochemie, abych vytušil, že člověk není krysa, a proto u nemocného asi nebude cílem, že znakem tzv. "vyléčeného pacienta" bude to, že po podání medikace bude mít stejnou motoriku jako "vyléčená" krysa. To je velice slabý argument, jehož slabost si psychiatři z pcp z nějakých důvodů asi pořád nechtějí připustit...;-€

0 0
možnosti

Když tedy všechno děláme tak špatně, jak je možné, že se dožíváme daleko vyššího průměrného věku než lidé ve středověké Číně, kdy se ani jiná než tradiční medicína nepoužívala?

0 0
možnosti

Západní medicína (dezinfekce, antibiotika, chemoterapeutika, chirurgie) + dostatečná výživa samozřejmě dokáže divy. Problém Západu nejsou infekční nemoci nebo úrazy jako v zaostalých zemích, ale vleklé, chronické nemoci. Ty se léčí, ale nevyléčí a otravují život desítky let, o kterých se prostým hladovým Číňanům ani nesnilo. Chudým lidem kdekoli na světě se obvykle stejně žádné (placené) zdravotní péče nedostalo a nedostává.

0 0
možnosti

A36l58e33n27a 40O68u33z65k28á

18. 10. 2013 10:57

Souzním s Vámi - jen mi tam chybí jedna zásadní věc-a tou je to intuitivní sledování změn v sobě a umění vnímat, co se ve mně odehrává.... pak si totiž člověk je schopen doladit fungování těla s duší.. :)

0 0
možnosti
Foto

Ano. Vzhledem k tomu, že v tomto režimu bylo zdraví člověka poníženo na předmět kšeftu, snažím se, zatím, kšeftaře nevyhledávat a řídit se prvním a třetím bodem ze závěru Vašeho prima článku.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS