To neznáte Sobotku

"Proč se Slávku rozvádíš, zrovna teď, před volbami ? Koho postavíme proti Zemanovi ? Štěcha ? A co budeme dělat s hotovejma bilbordama, když odstoupíš z vedení, Slávku?" Sociální demokrati mají dnes řešit řadu vážných otázek.  

Bohuslav Sobotka zatím vyřešil všechny vážné problémy, se kterými se za svůj dlouhý život v politice setkal, a není důvod pochybovat, že si ví rady i ve zdánlivě beznadějné situaci. Dík vrozené inteligenci, hroší kůži, buldočí vůli, neuvěřitelné fantazii, nepřehlédnutelnému charisma a zástupům věrných kamarádů, kteří jsou připraveni se za něj vrhnout do ohně, Sobotka dokáže nemožné. 

Shrňme si fakta, která má Sobotka připravená v paurpojntu na dnešní politické grémium ČSSD:

1. Sociální demokracie pod Sobotkovým vedením klesá v preferencích k jednociferným číslům. Ale podobně jsou na tom ale skoro všechny sociální demokracie v Evropě. Výjimkou je Micronesie (dříve Francie) pod prezidentem Micronem. (Smích v sále, Zaorálek se plácá do stehen.)

2. Sociální demokracii škodí Zeman, kudy chodí a preference klesají a klesají, i když se Sobotka zbavil Haška, Tejce, Zimoly, Dienstbiera, Mládka, Němečka, Babiše, manželky atd. (Chovanec zvážněl.)

3. ČSSD nemá vlastního kandidáta na Hrad. Sobotka tuhle navrhl Štěcha nebo Zaorálka. To byl vtip, pozor. (Teska Arnošt se podívá na Ludvíka.)

Co  s tím ?

Sobotkovo řešení se jmenuje "Micron:"

1. Neznámý, bezvýznamný mladíček Micron vystoupil ze strany, a přišel bůhvíodkud s vlastní stranou  přejmenovaných socialistů.

2. Obyčejný Micron se rozvedl a vzal si svojí učitelku starší o 24 let.

3. Chudák Micron byl zvolen prezidentem a jeho strana drtivě vyhrála volby. Na rozdíl od Paroubka, který si taky po rozvodu věřil, pořídil si vlastní stranu, ale mladší manželku. A to byla chyba.

 

Co očekávat v nejbližších týdnech?

1. Fikaný Sobotka rezignuje na funkce ve straně a vládě.

2. Všemi mastmi mazaný Sobotka se rozvede a ožení se znovu se přitažlivou, sociálně znevýhodněnou seniorkou. Sobotkova atraktivita strhne davy obdivovatelek 60+, volební účast bude enormní a ČSSD sestaví vládu s Teličkou.

3. Geniální Sobotka, po boku s důchodkyní, v prezidentské volbě převálcuje Zemana.

 

Štech je rád, že je rád.

 

 

 

Autor: Michal Vimmer | středa 14.6.2017 8:54 | karma článku: 33,56 | přečteno: 1878x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59