Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chybu udělal v tom, že se nejen potatil, ale ještě svého otce silně předehnal. ;-D

Rv

5 2
možnosti

Ano, ona ta DNA dokaze i nekolik stoleti zpet prozradit puvod. ;-D

0 0
možnosti

Ale jděte. Naskočil jste na určitý typ komentářů z určitého úhlu pohledu. Je i jiný a validní. Charakterizoval jej Robejšek, když se právě k tomu vyloučení VK ml. vyjádřil opisem. Zda založí novou stranu či ne. A Robejšek odpověděl, že pokud ji založí, bude předsedou i jediným členem.

10 0
možnosti

Kolik získal Robejšek ve volbách ? Jeho názoru bych nedával velkou váhu.

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti

Klaus musel z hnízda, protože podporoval kandidáty jiných stran a nehájil program strany. Jeho úzká spolupráce s obskurními spolky typu ČSBS či komunistickou stranou a SPD rozhodně není v programu ODS. Stačí si přečíst původní progam z roku 1992 a hned je jasné, kdo se odchýlil. ODS to není. Jeho problém je, že se naopak přestal věnovat školství a začal se vyjadřovat úplně ke všemu, i v rozporu s kampaní strany. Za preferenční hlasy se navíc neudělují funkce ve straně - to jsou spíše manažerské pozice, a na to si to nejdřív musí uchazeč odpracovat. Ukázat, že na to má. Václav Klaus mladší si to neodpracoval, proto funkci nedostal. Spolustraníci zkrátka usoudili, že na tu funkci zatím nemá. To je celé.

12 1
možnosti

Je otázkou, kolik by Klaus jr. dostal v parlamentních volbách hlasů, kdyby se v kampani prezentoval tak, jako to dělal poté, co se dostal do sněmovny.

6 1
možnosti
Foto

Nesouhlasím s Vámi, ale to je asi jedno.

Spíše mě zarazila jedna věc. V perexu o sobě píšete, že jste spisovatel. A uvědomujete si kolik těch pravopisných chyb v tom blogu je?

5 1
možnosti
Foto

Lépe "pisátěl". Ona jde forma s obsahem v dialektické jednotě.

0 2
možnosti

K64a16r35e25l 66B80o70k

28. 3. 2019 9:23

Je zajímavé, jak se tento blog líbí ideologickým odpůrcům ODS. Osobně jsem ODS zakládal v okresním městě i ve své obci, ale smyšlením a vystoupeními V.Klause ml. naprosto nesouhlasím a jsem rád, že již není v ODS. Sepsaný blog je slátanina, která se může líbit opravdu jen odpůrcům ODS.

17 3
možnosti

Nejsem nikoho odpůrce, neb strany jsou mi sumafuk, článek se mi líbí, mám podobné názory na pana VKml.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS