Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Parodie? Mně ten spartakiádní hopsálek nikdy nebral, ale příznivců má dost. Ale v této normalizační době opět ukazuje, na kterou stranu patří.

1 0
možnosti

Vpašovávání západní muziky do naší kultury měli i jiní. Díky mnohdy geniálním českým textům jsme mohli slyšet z rádií písničky v podání Bobka, Schellingera, Rottrové... Jako majstrštyk mi dodnes přijde otextování legendární písně z kultovního filmu Jízda, kdy Bobkovo .."pojď stoupat jak dým, kam jen ptáci mohou..." se linulo éterem dlouhá léta a bolševickým kulturníkům nikdy nedošlo, že zpívá vlastně o trávě ;-)

4 0
možnosti

.. a zrovna zpívá v rádiu Maruška písničku od Oyyzho ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem četl poutavý článek o tom, proč si právě Michal David zaslouží vyznamenání. Psal ho jistý Vladimír Štancl, který se na Michala Davida dlouhodobě specializuje. Neznáte ho náhodou?

3 0
možnosti

Český národ prostě miluje zprzněné kradené západní hity! Proč myslíte, že už Třetí galaxii Míša nikdy nezazpívá? Proč Léto je léto od Helenky už nikdy v rádiu neuslyšíte? Meta našeho národa: ukrást na Západě. Český národní rys.

0 0
možnosti

Ale no tak. Remaky se dělají všude a dodnes. To byste z prznění musel obvinit i Beatles.;-)

2 0
možnosti

Jeden tedy Davida zrovna nemusi, ovsem na tom co rikate je 'nebezpecne' hodne pravdy. Nebezpecne proto, ze je vychodem slunce, pri kterem nektere hvezdy blednou.

1 0
možnosti

Ještě mám v živé paměti, jak se Michal David slizounsky přiživil na slávě našich hokejistů při návratu z Nagana 1998.

2 3
možnosti

No, v tomhle případě ho tam výslovně chtěli mít ti hokejisti. Jejich vizitka.

6 0
možnosti

J83a57n 68H55a37r86v94a58n

26. 10. 2018 8:57

No konečně ocenění Davida taky od blogerů! Mně se nejvíc líbil, když na pódiu se držel s Paroubkem a dalšími kolem ramen a zpívali "My jsme tým ..."

Jenom mě mrzí, že tu písničku už nehrají, rád bych si ji zase poslechl, zvedla by se mi nálada. ;-D

6 0
možnosti
Foto

A víte, že i docela souhlasím?

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, vždyť tito hrdinové mají nesmrtelné zásluhy na úrovni naší KULTŮRY, hrdě nesou vlajku našeho vkusu a upevňují ho v našich nitrech, aby náhodou nějaké jiné pokleslé žánry nemohly proniknout k posluchačům a neblaze na ně působit.

5 0
možnosti

To víte pane Macháčku, že pro lidi na kulturní úrovni je důležité poslouchat jak se hází lejno proto zdi. My hloupí a " Múzou "nepolíbení jsme poslouchali Davida. Tož nám to odpusťte.:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,45
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik