Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mne by už další volební období zdravotně neustál, ani neuseděl, možná ani neuležel.

2 0
možnosti
Foto

Tak to udělá jako Havel. Občas v nemocnici, občas na operaci, občas v Rakousku málem na smrtelné posteli (přesně tak to hlásilo polské Rádio RMF FM).

A taky to šlo, že?

1 0
možnosti

;-O;-O vážení hlasování vám tady poněhud habruje...udělejtesi s tím něco;-O;-O

1 0
možnosti

Autore, ještě loni chodil Zeman za vyznamenanými, letos museli i muže o celou generaci starší přivést za Zemanem. Ještě loni připnul každému medaili na hruď, letos nedokázal ani to a vy už plánujete příští rok? Já taky, bez něho...:-)

7 2
možnosti
Foto

A proč by nemohl prezidentovat v kolekčovém křesle. A na Václava, stále v nemocnici, občas pohřebnímu ústavu z lopaty, jste už zapomněla?

2 0
možnosti

Tak prezident chodí, stojí, mluví a háže z Hradu rukavice...nevím, děláte si srandu, nebo jste tak hluboce rafinovanej?8-o;-D

4 0
možnosti

P68a32v60e43l 11Č53e39r31n43ý

30. 10. 2017 11:03

"Prezident se z pozice také-vědce obul do pyšných vědců.";-D;-D;-D

1 0
možnosti

To je radosti, pan prezident dokázal přejít Vladislavský sál :-)

4 0
možnosti
Foto

Ona to byla nominace na Olympiádu?

1 0
možnosti

Takže prezident dokázal přejít sál, ulehl na řečnický pultík, následně si v projevu rýpnul do podbízivého a tupého mainstreamu vyznamenal Trošku a Vondráčkovou...

5 0
možnosti

Příznivče a hráči pro Zemana!.... Víme, že Zeman umí mluvit a je i persona - vždyť se vzdělával celý prognostický život.

Má však negativa poslední doby. Řeknete, kdo je nemá z těch bohatých: Jistě, ale své si odsloužil a bylo mu dopřáno, takže příště už jiný k rozdávání....

1 0
možnosti

Zcela souhlasím s tím laciným podbízením se.

Já jsem si v dobách totáče například velice vážil Marty Kubišové, ale zejména její poslední výrok, že kdysi zpívala, že "zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou", ale ony že nepominuly ani téměř třicet let od pádu starého režimu, je podbízivý až hrůza!

Zloba, závist, zášť, strach a svár jsou průvodními znaky lidstva už od doby kamenné. Už v jeskyních se lidé na sebe zlobili, záviděli se, hádali se a nenáviděli se. Vyšli jsme z jeskyň, vystřídali několik společenských systémů, ale na tomhle se nic nezměnilo. Bylo to tady pořád , a to nejen u nás. Bylo to pořád ve všech zemích, ve všech podnebných pásmech, ve všech typech kultur. A najednou přijde nějaká zpěvačka a myslí si, že někdy nadejde doba, kdy tyhle lidské vlastnosti pominou. A že to, že nepominuly, je prý vinou té nebo oné garnitury politiků. A že kdyby ta druhá garnitura politiků měla po celou dobu všechno v rukou, tak že by zloba, závist, zášť, strach a svár za těch třicet let pominuly! To, co tady je už desítky tisíc let v celém světě, by najednou v jedné malé zemi pominulo za necelých třicet let, kdyby jistý Klaus do toho nekecal jistému Havlovi!

A najdou se lidé, kteří jí za tohle tleskají!

Tomu já říkám laciné podbízení se lidem!

Jako zpěvačka byla vynikající. Za její postoje v letech 1968-1989 jí též tleskám. Ale to, co předváděla od té doby, je doopravdy laciné podbízení se naivní části národa. Za posledních 20 nebo 25 let mě velice zklamala.

Je mi jasné, že tento můj postoj dostane hodně mínusů, ale je to prostě můj názor.

6 8
možnosti

Já si naopak myslím, že na rozdíl od jiných, kteří se po listopadu 89 drali na výsluní, ona zůstala vcelku skromná a nepodbízivá.

8 0
možnosti

J86i44r25i 17V12r33a49b17e56c

30. 10. 2017 8:45

Mě smrdí,;-( příští rok snad už ne :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,42
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik