Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P20e20t78r 67B61u78r52i83a72n

19. 9. 2017 14:07

Myslím, že jste smíchal pět různých věcí v jednu neskutečnou hovadinu. Vaše definice odpůrce Zemana je také výplodem jednookého v zrcadlovém sále.

7 1
možnosti
Foto

Vstřícný a konzistentní postoj Miloše Zemana ke státu Izrael a k Židům je jedna z mála věcí, kterou u něho hodnotím kladně. A pokud vím, nebyl Miloš Zeman letos od židovských organizací v USA oceněn poprvé. Jen nechápu, proč by tato skutečnost měla něco změnit v kauze neexistujícího článku Ferdinanda Peroutky.

8 1
možnosti
VS

Škoda, že pan autor zůstává pouze u plusů a mínusů a nesebere dost odvahy k zapojení se do diskuze. Takhle mi musí pan Jiroudek vysvětlovat, jak to myslel pan Vimmer.

9 1
možnosti
Foto

Autor se jistě skvěle baví;-D A není jistě sámR^

2 0
možnosti
Foto

Článek je zmatený.

1. Miloš Zeman v pozici hlavy státu hrubě urazil skvělého novináře 20. století. Přiřkl mu autorství článku s hanlivým názvem a obsahem. Tento článek kromě hlavy státu nikdo nikdy neviděl a nečetl. Z toho plyne, že buď je pan Miloš Zeman vědomý lhář nebo člověk, kterému už vynechává paměť. Varianta, že by všichni ostatní občané ČR trpěli stejným problémem, je nepravděpodobná.

2. Miloš Zeman naopak podporuje stát Israel a jeho výroky stran Židů a jejich státu jsou ve většinovém souznění s velkou částí národa. Tedy v této své podpoře Israele nikoho nehaní, nelže. Pak není důvod mu cokoli vyčítat. To, že obdržel cenu, je logické a správné.

Míchat obě věci dohromady a dělat z nich nějaké sociologické závěry je zcestné.

23 1
možnosti
JS

J31a47n 33S92e16m84i83k

19. 9. 2017 10:42

"

Všimněme si, že ti samí bojovníci proti Zemanovi za každého počasí horují pro toleranci k ilegálním migrantům, k islámu, brojí proti Putinovi, proti Trumpovi, jsou proevropští, dupou za Brusel a za Berlín by dýchali "

to je ale velmi mimozni vychodisko. potom se dobre stavi efektni argumentacni linka, ovsem jeho slabina je prave to zakladni nesmyslne vychodisko

5 0
možnosti
TG

;-)Ano, je to opravdu hodně zvláštní "materiál"....

2 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že mi poněkud uniká myšlenka tohoto článku, stejně jako principiální stanovisko autora. Čapek je lepší než Peroutka, protože umřel? Peroutka je špatný, protože během okupace psal (psal tak, že ho jeho psaní dostalo do koncentráku)? Dobrý je ten, kdo lže v neprospěch toho, koho sám svévolně a nesmyslně označí za toho, který pochybil? Židé jsou dobří, protože jsou v permanentním konfliktu s Araby, kteří je obklopují?( Mimochodem je úplná pitomost, že v Izraeli nežijí arabští a afričtí migranti. Muslimů žije v Izraeli téměř 20%,což jsou z části izraelští Arabové, ale také více jak sto tisíc migrantů, kteří od počátku tohoto století do Izraele přišli.)

A znamená snad to, že když byl někdo oceněn za to, že vyjadřuje podporu Izraeli, něco jiného, než že byl oceněn za to, že vyjadřuje podporu Izraeli?

6 0
možnosti
Foto

Ale pane Turnere. Takto lze ,,rozebrat a zhodnotit" kde jaký blog, Vašich nevyjímaje, že. A mnohdy i články i život leckterých,,nedotknutelných";-)

3 4
možnosti
PT

P55e86t10r 67T13o60m56e11k

19. 9. 2017 10:24

Vimmere, vy zjevně nechápete, že tentýž člověk může mít někdy pravdu a jindy lhát. Chápu, že to pro vás je složité.

11 0
možnosti
Foto

Vidím to spíše, dle diskuze, naopak;-)

0 0
možnosti
Foto

Ještě poznámka: Ono ten jeho projev nepřišel divný či provokativní nejenom účastníkům konference, ale také diskutujícím pod přepisem jeho projevu na idnes tentýž den.

Vše vypuklo, až se ozvali Peroutkovci proto, aby šťastně vytvořili jednu mediální bublinu. Mucha začala bzučet.

5 2
možnosti
VS

Když vám přijde divné, že se nikdo z posluchačů nepozastavil nad Zemanovým tvrzením o fascinaci Peroutky nacismem, měl bych jednu zkušební otázku - kolik Čechů z tisíce by se na první dobrou pozastavilo nad tvrzením, že Louis Bromfield byl zavilým pacifistou?

0 1
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,42
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik