Diskuse

Zase jeden nepoužitelný prezident

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... jedna, jediná TV debata a máme jasno V!

0 0
možnosti
Foto

V34í89t 71T93i41c98h81ý

30. 3. 2017 18:55

Přesně, výborné.

2 0
možnosti

Kdysi jsme spolupracovali s jednou moravskou firmou, která se ucházela o velkou zakázku v Indii. Bylo to někdy v roce 2003 a v té době dostal V. Havel v Indii nějakou mírovou cenu Gándhího.

Člověk, který to v Indii nějak zajišťoval, jednou přišel a povídá, "Zapomeňte na to. Za měsíc tam jede Schröder a bude to dělat Siemens". Taky to tak bylo.

Zjednodušeně řečeno, Havel přivezl z Indie medaili, Schröder kontrakt pro Siemens.

Ta jen na okraj, když slyším, jak potřebujeme prezidenta, kterého si ve světě váží.

12 0
možnosti

Přesně tak!

Každý si myslí, že celý svět se bude točit podle toho, zda prezident ČR má uhlazené způsoby, či nikoli.

To je každému úplně jedno. Uhlazeným politikům klidně dají medaili, ale jinak je budou zvysoka ignorovat!

1 1
možnosti
Foto

Ačkoli v rozhovoru v Reflexu bývalý šéf Akademie věd, který tento týden v rodném Jablunkově oficiálně oznámil prezidentskou kandidaturu, říká, že se nechce a nebude profilovat jako Antizeman (!!), v několika odpovědích se právě vůči současnému prezidentovi vyhraňuje.

„Vytýkám mu hlavně to, že republiku navenek nereprezentuje jako opravdu suverénní stát,“ říká doslova Drahoš a hovoří o tom, že je pro něj nepřijatelné právě to, co Zeman vykládal v Číně, jak se tam jezdí učit stabilizovat společnost. „Česká republika je v Evropě, patří do Evropy, do euroatlantického souručenství, a náš pan prezident tuto vazbu na můj vkus dost zpochybnil,“ prohlásil prezidentský kandidát, který chce spoléhat na to, že sežene potřebných padesát tisíc podpisů, ne na pomoc politických stran;-)

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/drahos-nechce-byt-antizeman-ale-vyhranil-se-proti-zemanovi-v-cine-pyi-/domaci.aspx?c=A170330_095255_domaci_kop

Inu ,,antizeman" sice ne, ale...Kařždej bodík dobrej;-D

5 6
možnosti
Foto

Dík za mínusR^;-D Taky ,,zásadovej" kandidát. Rychle se učí:-P

0 1
možnosti

Pan Drahoš nemá moc šancí. Sice je slušný a inteligentní, ale podle mě lidi chtějí za prezidenta spíše výrazného politika než neviditelného intelektuála. Navíc funkce prezidenta by podle mě měla být vrcholem kariéry politika a né první politickou funkcí pro někoho v životě ;-)

10 4
možnosti

Jestli má někdo šanci proti Zemanovi, tak je to konsensuální osobnost, což Drahoš splňuje.

5 3
možnosti

Ve volbách vyhraje skutečná slušnost proti té salonní a pokrytecké.

Drsný, ale v jádru slušný Zeman vyhraje nad uhlazeným salonním pokrytcem Drahošem.

6 10
možnosti

Píše se rok 2017, ale na tom ŕímském - Rozděl a opanuj + křesťanském - Mesiáš sestoupí - se nezměnilo absolutně nic ! A.Babiš, bývale ztratil moc politickou - tedy si vzal tu ekonomickou - aby získal opět politický vliv. Dnes už ohrožován - nic se neděje, kolečko se bude opakovat. M.Zeman mistrně odráží naši společnost. Spousta lidí má pošramocenou minulost režimem, je nedokonalá - holdují ... Mesiáš zde, opět nic se neděje - naopak - proč se měnit ? Jeden z nás - je za nás a presentuje dokonce Hlavu státu ! Ta povrchová většinovost pak odráží filosofické kategorie - Kde je kvantita - nemůže být kvalita. Potřebujeme kvalitu, slušnost, příklad - Ale to by zase spousta lidí přišla o iluze ! Je to nepohodlné a bolí to ... Vivat Oligarcha a Mesiáš - záruka zářných zítřků ! ... Nesporně bude lípe ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

No, já jsem si dnes přečetla v Reflexu velký rozhovor s panem profesorem Drahošem a dospěla jsem k radostnému závěru: Zeman to má spočítané!!:-)V

9 9
možnosti

Až se z toho snu probudíte, dejte si prášek, aby Vás skutečnost neporazila!:-P

3 11
možnosti

Jestli dobře rozumím, potřebujete, aby vládli hulváti. Zpravidla se říká: svůj k svému. Nebo vrána k vráně.

5 4
možnosti
Foto

Ovce mezi vlky nepřežije. Vlky vyměnit nedovedem. Proč jim tedy cpát ovci?

3 1
možnosti

Ano, Jiří Drahoš působí jako slušný člověk, ale není to osobnost. Jako šéf akademie se do ničeho "nenamočil" (Syková, Oliva-osobní písemná zkušenost). To je na prezidenta špatně.

7 1
možnosti