Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Slušnost Havla? Havla, kvůli kterému nechali účelově zavřít právě na den voleb poslance Sládka, aby vůbec byl Havel na poslední možný pokus zvolen?!!! Tomu říkáte slušnost? Slušnost Havla, který bombardování civilních cílů v Srbsku americkými letadly (bez vyhlášení války) nazval humanitárním bombardováním?

Slušnost Havla, který podváděl svou manželku Olgu? Slušnost Havla, který omilostnil kamarádku v případě prokázaného falšování záznamů v pozemkových knihách ve její prospěch?

Takhle se chovat Zeman, tak by se "kavárna" ukřičela......;-O

13 13
možnosti
RH

To je docela slušná demagogie, protože to vaše bombardování, které si zlý Havel dovolil (tedy podle vás, protože to je taky lež) nazvat humanitárním, Zeman jako předseda vlády schválil. :-)

12 1
možnosti
RH

Prezident nemá fakticky žádné pravomoci, je to reprezentant národa. Tedy měl by být. V osobě současného prezidenta se jedná o zástupce poloviny občanů, zatímco zbytek ho nerespektuje. Drahoš není vysněným kandidátem většiny, ale většina ho může respektovat jako kultivovaného, schopného a inteligentního člověka, který se dosud neušpinil politickými čachry. Od budoucího prezidenta očekávám dvě věci které v současné době postrádám, že nebude dělat ostudu a nepoleze do pozadí východním despotům.

12 4
možnosti
Foto

Prezident je NEDÍLNOU součástí moci výkonné se všemi právy i povinnostmi z z jeho fce plynoucími, A obého je více než dost. Ovšem mnozí si to ani neuvědomují, jiní to berou v potaz jen ,,v čemsi";-)

3 5
možnosti
VK

Na to mám jedinou odpověď. Příklad? Joachim Gauck.

8 3
možnosti
VK

Jen připomenutí, nemáme prezidentský systém. Na TP zapomíná nejen současný prezident, ale i jeho voliči.

2 1
možnosti
ZZ

souhlasím s autorem, G.Husák, kterému je vzhledem pan Drahoš podobný, byl taky velmi slušný člověk a pro pána níže : doufám, že víte, co byl Masaryk v době svých studií, minimálně do 21. roku života za prominentního "vyčuránka"

1 1
možnosti
RH

Husák nebyl schopný člověk, byl to bezpáteřní komunista.

5 1
možnosti

Nemohu souhlasit. Masaryk byl velmi slušný a přitom rozhodný prezident. Proč by rozhodný nemohl být slušný pan Drahoš. Nechme se ho projevit a nehodnodte předem.

7 1
možnosti
Foto

Už se projevil a můj kůň to tedy rozhodně není.

http://www.vyzvavedcu.cz/

1 2
možnosti
Foto

tak to je, bohužel

Vám karmaR^

4 3
možnosti
  • Počet článků 456
  • Celková karma 29,41
  • Průměrná čtenost 1132x
autor: 96 hodin u Vokouna na statku (1998, komiks), Pleonasmus (2000, novela ), Bad Design (2008, ilustrovaný román)

 

Seznam rubrik