Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolte abych se obrátil na mládí co tak moc horuje pro muslimy. Vám není líto těch lidí zavražděných v Paříži v Nice, Berlíně, Madridu a v Anglii? Vítáte tu ideologii která je horší než nacistická. Jednou se proberete a budete žít s koránem v ruce ale to už bude pozdě. Proč je sem zveme když jsou tu nešťastní, je jim zima a mají hlad. Ta zloba se projeví a odnesete to vy tzv.sluníčka, homosexuálové, to není výhrůžka ale holý fakt. To co chce V4 je správné. Chránit Shengen a nedovolit islamizaci Evropy. Naučit Afričany lovit ryby,ne je dávat. Vím že dostanu mínusky , taky s tím počítám ale vězte mám pravdu. Náš národ je strašně rozhádaný a nejednotný. Bohužel zdá se že dokud se vy mladí nepotkáte se zlem neuvěříte.

0 0
možnosti
Foto

Jde o to, jestli se nebude muset senátu povídat ze lži.

0 0
možnosti
Foto

Když bude tajné služby dál zlobit, nechají ho vyřídit jako J.F.K. Nejdřív ho někdo odkrágluje, potom někdo odkrágluje atentátníka a toho pro změnu trefí šlak.

1 2
možnosti
Foto

Rakovina, pane Bicero. Ale jméno už jsem zapomněl.

Tedy ne rakovina atentátníka, to byl nějak Jay Harvey Oswald a toho, co ho picnul notně probíraly komunistické noviny. Určitě bych dokázal ze 4 možností zvolit tu správnou.

"Jack Ruby stepped from the crowd and shot Oswald in the abdomen. ... photograph of the murder of Lee Harvey Oswald"

https://www.google.cz/search?q=jfk+oswald+shut&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=_ud4WPLcDY-O8QfZubjwCA

0 0
možnosti
Foto

To, že Sadám podporoval teroristy je fakt, který nikdo nezpochybnil. To, že měl chemické zbraně je také fakt, který nikdo nezpochybnil a ani je zpochybnit nemůže. Protože je použil dvakrát a to proti Kurdům a ve válce Irán - Irák. To, že část odvezl do Sýrie a část jich odvezlo Rusko je také fakt, který potvrdila Izraelská služba Mossad. To, že s invazí souhlasilo 34 států je také fakt.

6 1
možnosti
Foto

To, že Saudská Arábie a Turecko podporuje teroristy a IS je také fakt a USA nezasáhne.

5 2
možnosti

Trump je politik. V kampani může působit, že bude imperátorem, který je schopen všechno sám vyřešit. USA jsou demokracie, takže bude vždy nutné úzce spolupracovat s dalšími prvky systému, které vytvářejí pověstné "checks and balances". Teď záleží na něm, jestli bude schopný politik, nebo neschopný sólista. Hlavy tajných služeb a bezpečnostních úřadů jmenuje on, takže to má o dost jednoduší.

3 0
možnosti
Foto

V ústavě USA se slovo demokracie nevyskytuje. Ani jednou ! Každý si to může lehce a rychle ověřit.

1 0
možnosti

J79i96ř47í 83N27o29s41e47k

13. 1. 2017 13:22

BREAKING: Trump Says Head of US Intel Admitted to Him Russia Report is ‘Made Up, Phony Facts’

Read more at http://thefreethoughtproject.com/trump-clapper-phony-russia-report/#8lrWS4lYqK0VjbYg.99

Tak jelikož i tajná služba uznala, že "kompro" na Trumpa, tedy i včetně pražské schůzky", je výmysl, tak se spíš tajní i Trump dohodnou. Pokud je známo, CIA i FBI včetně armády mají Hillary i Obamy převážně plné zuby.

2 0
možnosti

J78a77r56a 47R60a86n15k

13. 1. 2017 18:33

Protoze ovladate, tak Vas urcite pobavi news o "golden shower curtains", pane Nosku. Jinak tady si muzeme lehce zjistit, co je a co neni opravda.

Fake Or Real? How To Self-Check The News And Get The Facts - NPR

http://www.npr.org/sections/.../fake-or-real-how-to-self-check-the-news-and-get-the-facts

Dec 5, 2016 - Fake news stories can have real-life consequences. On Sunday, police said a man with a rifle who claimed to be "self-investigating" a baseless ...

10 Ways to Spot a Fake News Story | HowStuffWorks

history.howstuffworks.com/history-vs-myth/10-ways-to-spot-fake-news-story.htm

Some news stories are easy to spot as fakes, others are harder. See 10 ways to spot a fake news story to learn more.

What is fake news? How to spot it and what you can do to stop it ...

https://www.theguardian.com › Media › Social media

Dec 17, 2016 - 'Fake news' has rapidly become a catch-all term to discredit all kinds of stories. We need to be smarter at recognising and combating outright ...

How to Spot Fake News - FactCheck.org http://www.factcheck.org/2016/11/how-to-spot-fake-news/ Nov 18, 2016 - Fake news is nothing new. But bogus stories can reach more people more quickly via social media than what good old-fashioned viral emails ...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS