Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan knize muze delat hrubymi slovy ostudu sobe, svemu slechtickemu stavu, nebo sve politicke strane. Prezident jako hlava statu dela ostudu cele zemi.

Nekterym "dusevne tezce pracujicim" to ne a ne dojit. Rv

1 1
možnosti

Když čtu Vaše příspěvky, plně chápu, proč si v HIMYM dělají z jistých lidí takovou prču.

0 0
možnosti

Jó Karel, to je člověk vybraných způsobů a diplomat k pohledání: http://www.lidovky.cz/putine-mazej-na-misto-nosil-na-klope-schwarzenberg-f8i-/zpravy-domov.aspx?c=A111216_074935_ln_domov_jkz, http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Prdel-hovno-hajzl-prosoustat-predposranost-bordel-Hovori-Karel-Schwarzenberg-344356. Jeden za 18 a druhý za 20 bez dvou, jak říkával můj otec. A k tomu ještě církevní restituce, Bože Ty to vidíš, prosím pověz, zač nás tak trestáš, když dopustíš, aby nám bylo ve volbách nabízeno pouze takové "oné", i třeba kníže, coby pankáč, skutečně musíme jít! až tak dolu? Třeba zapalovat pr.dy? I to zde už bylo!

Nicméně Winston Churchill, to byl člověk se slavnými předky a skvělým šlechtickým rodokmenem, dokonce ani k jadrnému slovníku neměl daleko, ale uměl toho mnohem více, když pomineme politické působení, je jen velmi málo známo, že vlastnil i Nobelovu cenu za literaturu (http://cs.wikipedia.org/wiki/Winston_Churchill), něco podobného žádnému z našich politiků nehrozí, někteří z nich mají dokonce problémy i se základní znalostí českého jazyka (zlí jazykové tvrdí, to platí i pro ty ostatní, které údajně ovládají), proto zde má pan Zeman někde nahoře puntík k dobru, že dokázal ocenit skutečně monumentální osobnost.

Ale doba je už taková, adorují se se Pussy Riot a podobné nechutnosti, zde to řekl pan Zeman sice obhrouble, ale výstižně, prostě když se politici trumfují podobným nechutným způsobem, je asi čas na jakousi systémovou změnu. Masovou imigraci a zadlužování EU, to neřeší nikdo, pouze se hledají pseudoproblémy, které to mají zastřít, už aby se v Evropě objevil politik s vizí, bohužel v předválečné Evropě to byl jen zmíněný Winston Churchill. Dalo by se i říci, že Evropa je se svojí schopností zametat problémy pod koberec, než pak vzplanou s plnou intenzitou, jistým unikátem. Ovšem s katastrofickými důsledky, viz dvě světové války! Bůh nám buď milostiv!

1 0
možnosti
Foto

Hlavně už nechte na pokoji ty dlaždiče. Je to řemeslo jako každé jiné a dost vyhledávané.

1 0
možnosti

Článek je vtipný, ale Karla také neé

1 0
možnosti

Trochu se mýlíte. Vztah pana Schwarzenberga ke státu Izrael je velmi pozitivní. Mimochodem to byli právě Schwarzenbergové, kteří poskytli prostory pro ambasádu tehdy nového Státu Izrael... A co se týče Židů ruského původu v Izraeli, tak to není tak žhavé...

2 0
možnosti

Nevím,jak to bylo s ambasádou,ale do Israele přišlo milion ruských židů a ruštinu tam slyšíte na každém kroku.

2 0
možnosti

Výborný článek, udělal jste mi radost, líp bych to nenapsal!

1 0
možnosti
Foto

Nechápu jedno - proč někteří lidé nechápu, že pokud někdo má plné zuby Zemana a jeho chování, že to ještě nemusí nutně znamenat, že by na jeho místě rádi viděli jeho bývalého protikandidáta...Rv

6 1
možnosti

Také se tomu divím. Odpůrce Zemana rovná se příznivec Schwarzenberga. To už je přece passé... Naopak přibývá těch, kteří Zemana původně volili a nyní ho mají plné zuby.......

5 1
možnosti

Dnes se konecne roztrhl i pytel s opravdu dobrymi clanky. A vedle nej jsem nalezl i ten vas. A protoze clanek neni jablko ..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS