Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stát se o nás stará asi jako my o zeleninu na zahradě, taky se o ní staráme, zaléváme,vyvazujeme,šlechtíme,plejeme, hnojíme a postřikujeme, někteří přírodně ( ti, co to chtějí BIO),někteří kombinují a hlídají si ochranné doby a pak pěstitelé na kšeft, kteří z toho mají byznyz. Stát ( hlavně politici proúplatní/ což jsou všici, co tam jsou víc jak 3 měsíce/je byznyzmenem největším. Proto by nás chtěli co nejvíc GMO. Už začínám chápat některá seskupení, která pořádají hromadné sebevraždy, je to největší a nejdůraznější vzepření se státu. Já mezi ně nepatřím, ale prostě je chápu

0 0
možnosti

Ockovani jako takove neodsuzuji. Ale v nasem state jsou narizena i ockovani, ktera nemaji zadny smysl a maji stejnou sanci diteti ublizit, jako pomoci.

Urcite souhlasim s tim, ze se spousta nemoci potlacila prave diky plosnemu ockovani. Ale soucasny model/pocet/druhy ockovani CR je vysledkem lobby farmaceutickych spolecnosti, a ne tim, co je opravdu potreba ockovat.

Sami jsme si delali pred 2 lety pruzkum a oslovili nekolik odborniku (jmenovat nebudu). Vsichni nam potvrdili, ze nektera ockovani je lepsi vynechat, ale ze to tak holt v CR chodi.

6 0
možnosti

Souhlas. Stačí si jen připomenout očkování proti chřipce, které nám stát vnucuje horem dolem, dokonce chtěl nařídit plošné očkování vojáků (prasečí chřipka). Naštěstí měl prezident Klaus rozum.

3 0
možnosti

Ti co si nedaji deti ockovat by pak měli uhradit lecebne vylohy které z toho vyplinou az jejich dite onemocni.Take bych nepovolil neockovanym detem pobyt v MS a ZS spolecne s ockovanymi které by mohli byt timto ohrozeny.At si rodice deti neockuji ale at pak nesou nasledky

6 6
možnosti

Pane Chlupino, v tom případě by si kompletní léčení měli platit všichni kuřáci, alkoholici, pojídači uzeného, sladkostí, koly a hlavně ti mladí, kteří provozují ty nové moderní sporty, kdy jde o život. Kdo kašle na své zdraví at nese plnou odpovědnost.

8 1
možnosti

L75e93n98k64a 74N86o26v70á

16. 5. 2014 12:44

Píšete, že kvalita školství u nás klesá. Jestli to taky není tím, že rodiče od školy předpokládají, že vše udělá za ně. Kamarádka je učitelka a říkala, že ji rodiče dětí v páté třídě nadávali a říkali ji, jak si vůbec může dovolit dávát jejich dětem domácí úkoly. Kdo to s nima má psát?! Já jsem taky pasivně neseděla na zadku a nečekala, že to všechno učitelé do mě nalejí. Navíc v dnešní době internetu a knihoven v každém větším městě...

A k tomu očkování. Víte vůbec jak vznikla celá ta fáma, jak jsou očkovací látky zlé a zbytečné? Doporučuji si přečíst rozhovor s lékařem: http://ona.idnes.cz/povinne-ockovani-ano-ci-ne-097-/zdravi.aspx?c=A130814_115758_zdravi_jup

Některé děti sktutečně očkovány být nemůžou ze zdravotních důvodů, ale tím, že se k ním přidávají alternativní matky se rozšiřuje skupina těch, kteří nebudou proočkovaní. Vrátí se k nám epidemie onemocnění o kterých jsme dřív jen slýchávali.

4 2
možnosti

Je pravda, že je nepřímá úměra mezi vzděláním nových učitelů a kvalitou výuky. Čím vyšší vzdělání, tím nižší úroveň výuky  Na druhé straně jsem nedávno náhodou koukal na TV - na kus dílu Castle na zabití. Zde se Castlova dcera rozčiluje nad tím, že je v posledním ročníku střední školy a od kantorky dostali první domácí úkol za celou školní docházku.

0 0
možnosti

Pokud absolvent LFUK odmítá profylaxi, tak opravdu souhlasím z tvrzení že kvalita školství u nás opravdu upadá Rv

9 0
možnosti

Pokud se nesnazi lecit, tak bych to jako moc velkou tragedii nevidel.

1 0
možnosti

S tim ockovanim jste to dost prestrelil. Odmitani ockovani je vyraz nebetycneho sobectvi. Nemoce vymizely diky plosnemu ockovani. Jasne, ze odpiraci maji mene zdravotnich komplikaci, ale az bude odpiracu vetsina, tak se nam vrati eipdemie tetanu a zaskrtu. Je na mste, ze rodice dostali pokutu a sel bych jeste dal. K ockovani bych je prinutil.

7 9
možnosti

Epidemie tetanu?

To jste tedy nepřestřelil, ale zacílil úplně mimo terč.

6 0
možnosti

Napsal jste to velmi dobře, ale pochybuji, že falešným altruismem provonění vůdci, sobě vlastním populismem, nadále budou ovládat většinu občanů, právě proto o čem píšete, že škola již samotná v sobě ztratila pojem škola a vzdělání není vzděláváním, ale sociálním náboženstvím. KarmaR^

5 3
možnosti

Altruismus je jen zástěrka. Očkování je tvrdý byznys. Vzdělání samo se změnilo v indoktrinační kursy novodobého materialistického náboženství. Stačí se podívat jaké bludy se dětem vtloukají do hlav stran globálního oteplování a jaká svinstva do nich tlačí v otázce depopulace planety.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS