Michal Vimmer

Merkelová - a co dál ?

25. 08. 2016 8:56:22
.... před polednem dorazil zpožděným pantografem z hlavního města Chomutova ministerský předseda Severního Vietnamu Nguyen Lan Pham Novotný. Na pracovním obědě v reaktorovém sále hotelu Protektor se Novotný setkal s komisaři ...

15. červenec 2024

Pancéřovaný TGV eurokomisaře pro rozvoj Severního Vietnamu - Česko- saského Švýcarska Musa - Kusy mladšího po krátkém občerstvení v opuštěném Mnichově zastavil v břízou zarostlém Rosenheimu. Dál koleje rychlodráhy na Solnohrad nevedou. Do Severního Vietnamu je nutno pokračovat ozubenou koněspřežkou. V doprovodu Muamara Ben Hakra, vysokého komisaře pro Rozšiřování Bývalé Evropské Unie, který se připojil k delegaci cestou z inspekce v Bývalé Vídni, dorazila kolona historických vozidel doprovázená 3 tanky Merkava v podvečer průsekem v lese rezavých větrníků do kůrovcového pralesa a podél Vltavy ...

17. července 2024

... do Týna nd Vltavou. Večerní program v hotelu Reaktor obstaral Katapult Revival, Ódu na radost zapěl sbor Jihočeských taťků a show uzavřel striptýz Jihočeských matek. Musa Kusa mladší se ubytoval ve stanu na dvoře, komisař Ben Hakr si ještě před půlnocí zajel vypůjčenou merkavou zahrát do Casina do Hluboké.

18. července 2024

... před polednem dorazil zpožděným pantografem z hlavního města Chomutova ministerský předseda Severního Vietnamu Nguyen Lan Pham Novotný. Na pracovním obědě v reaktorovém sále hotelu Protektor se Novotný setkal s komisaři Ben Hakrem a Musa Kusou. Tématem diskuze byl hrozící bankrot Řecka, další osud eurodrachmy, zahájení přístupových jednání s Malawi a váznoucí proces rekultivace Německa. Po obědě se vedoucí představitelé Bývalé EU a Severního Vietnamu (ČSŠ) odebrali před ohlášeným náletem saúdských Eurofighterů do hotelového sklípku.

19. července 2024

Po odklizení sutin hotelu a okolí delegace vysokých úředníků namísto původně plánované návštěvy domova Nadace Alzheimer 1973 v Táboře, zavítala do bombardováním nedotčené Šťávovy nemocnice v Bechyni, kam byla evakuována většina zraněných seniorů. Při rozdávání humanitárních jointů, pornodvd a herních konzolí obětem náletu se eurokomisaři seznámili s tempem kontribucí krevní plazmy na území Severního Vietnamu jako nástupnického státu bývalé ČR a reparací krevních destiček v Českosaském Švýcarsku.

20. července 2024

... vstoupila delagace Bývalé EU a území Saúdy osvobozeného bantustanu ČEZLAND. Po slavnostním přivítání Hlavním energetikem Bin Seidlem a Vrchním hygienikem Čon - Duch - Vítem byl slavnostně uveden do provozu 8. blok jaderné elektrárny Merkelová 4 (dříve JE Temelín 3). Celkový výkon JE Merkelová tak stoupl na 129 TW. Po rautu v Solárním parku delagace pobesedovala s chovanci sídliště důchodců České Budějovice, které je vytápěno odpadním teplem z chladící věže Bohunka 158. Před ohlášeným náletem saúdsko-egyptských bomardovacích svazů na Světlou nad Sázavou se delagace uchýlila zpět na území Severního Vietnamu. Nguyen Lan Pham Novotný informoval představitele Bývalé EU o postupu projektu Státní maturita pro české menšiny.

21. července 2024

Na přání eurokomisaře pro rozvoj Severního Vietnamu - Česko- saského Švýcarska Musa - Kusy vládní a zplnomocněná delagace zavítala na Západní Břeh Vltavy, aby vyjádřila solidaritu s uprchlíky z území postižených hypotékou. Při průjezdu Uprchlickým Táborem UT 278G byl slavnostně uveden do provozu nový komplex výherních loterijních terminálů "Naděje"jako společný dar Bývalé EU, Řeckých Ostrovů a bantustanu ČEZLAND, který poskytuje elektřinu na rozjezd podniku zdarma.

22. července 2024

Společná mise představitelů Severního Vietnamu a BEU v jižních Čechách byla zakončena pietním aktem v Letech u Písku. Eurokomisař pro rozvoj Severního Vietnamu - Českosaského Švýcarska Musa - Kusa vyjádřil spokojenost s rozvojem jaderné energetiky v bantustanu ČEZLAND a upozornil na nutnost vytrvalé pozornosti potřebám menšin žijících na území bývalé ČR. Muamar Ben Hakr, vysoký komisař pro rozšiřování BEU se vyslovil pro intenzivnější dialog se Spojeným královstvím Saúdské Arábie a Velkého Izraele v rámci přístupových jednání a rychlou rekonstrukci oblastí postižených bombardovacím programem. Ministerský předseda Severního Vietnamu Nguyen Lan Pham Novotný přislíbil zájem o prohloubení spolupráce Severního Vietnamu a BEU na poli Státních maturit, aplikace zákona o protikomunistickém odboji a ochraně přírody a v neposlední řadě se vyslovil pro rekultivaci Bývalého Německa. Zavedení eurodrachmy na území Severního Vietnamu se předpokládá v prosinci 2055.

Konec zpráv.

Zdroj: http://vimmer.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=201788

Autor: Michal Vimmer | karma: 15.02 | přečteno: 466 ×
Poslední články autora